Maltrato escolar

Comments

 1. Es cert, el bullying es dolent. Encara que la persona s'ho busqui, no se li ha de fer. Ho sé, tot això ho sé, però ella es la que ha de canviar (i jo tmabé) però no es pot creure que té amics aquí quan ens riuem d'ella i ella no sap de que parlem i es posa a riure. Es molt pesada, s'ho vaig dir a ella i em va començar a insultar perque es creu deessa i no ho es pas.

  No es cau bé a ningú de la classe, ningú es vol seure amb ella, ni que ens acompanyi a cap lloc. Ens dona fàstic, a tots i a cadascún de nosaltres.

  Mai l'hi hem fet aixó a ningú, però a sigut venir ella i posar tota la classe en la seva contra ella soleta. No la volem aquí dintre.


  Es molt fort, aixó, però es el que hi ha. Les persones, al menys jo, sé que es el que estic fent. Però aquesta noia no pot anar de creguda per la vida. No pot fer que el seu pare baixi al carrer a defensar-la quan som una colla que anem a parlar (i a picar-la per insultar-nos). No està bé. Però tampoc es normal que la noia aquesta es posi a cridar, des d'un tercer pis, 'PUTA' a tots nosaltres.


  No sé... Hi han cosas que no es poden canviar i nosaltres volem que marxi a on vivia abans. No la volem aquí, ni abans, ni ara ni mai.  Un petó.  Deianira S.

  ReplyDelete
 2. No os conozco ni a ti ni a ella, pero lo que sí que sé es que no hay nadie que merezca que le hagan bullying igual que no hay nadie que merezca ser torturado.

  Siempre es difícil ser el nuevo o la nueva e intentar integrarse en un grupo ya formado, y hay comportamientos (por parte del grupo y por parte de la persona que llega) que no ayudan a la integración.

  No tenéis por qué ser sus amigos, pero si que debéis de poder convivir en paz. (Y lo de presentarse en su casa en masa... no es una de las mejores maneras de lograrlo).

  ¿Qué hacen o dicen los profesores del instituto sobre el tema? ¿Y vuestro tutor o tutora? ¿Tenéis programa de mediadores? Si no lo tenéis sería conveniente que el instituto se planteara el tenerlo.

  Si todos ponéis de vuestra parte estoy segura de que la convivencia será mejor.

  Y recuerda, si no tienes nada bueno que decir de una persona, o a esa persona, es mejor no decir nada.

  Todos conocemos las normas básicas de la convivencia. Es hora de empezar a cumplirlas.

  Un abrazo,

  Pilar

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you very much for visiting my blog and leaving a comment. Comments are moderated and will be published as soon as possible. Sorry for any inconvenience this can cause you, but spammers are everywhere. Please, use your name or nick when you leave a comment. Thank you.